ontspannen genieten in het penthouse van villa fiji

Ons penthouse is van alle gemakken voorzien. U bereikt dit penthouse via uw eigen ingang. U hebt er een prachtig uitzicht op de Jan Thiel Baai. Overal kunt rekenen op optimale privacy. Of u nu relaxt de whirlpool van uw magnapool  of op een van de vele comfortabele loungebedden of hangstoelen. En wat is er fijner dan een drankje drinken in de schaduw van uw eigen papalabar? Natuurlijk  kunt u deze vakantie ook aan uw conditie werken in de yetstream van uw magnapool of in de fitnessruimte beneden. 

Penthouse Aloe terras

wonen

Het penthouse telt een ruime living met kookeiland en robuuste leeftafel. U vindt er 5 slaapkamers met airco en walk in closet, waarvan 3 met een eigen en 2 met een gedeelde badkamer. Er is een aparte wasgelegenheid met droger. Overal is goede wifi, ook buiten, in de fitnessruimte.

V4 Penthouse

zwembad

Via de schuifpui bereikt u het terras met de grote magnapool vol bubbels en een zwemgedeelte met yetstream. In het verlaagde deel kunnen de kinderen heerlijk spelen. De magnapool bevat geen chloor; een weldaad voor uw huid. Aan de palapabar kunt u (ook in het water!) ontspannen een verkoelend drankje genieten. Op het pooldeck met zeezicht kunt u heerlijk zonnen. Natuurlijk is er ook een buitendouche en -toilet. Via een trap vanaf de palapabar komt u uit in de tropische tuin.

Aloe Penthouse keuken

keuken

Het penthouse is uitgerust met een luxe keuken met kookeiland, Amerikaanse koelkast met ice-dispensers, een Nespresso apparaat, klimaatkast, vaatwassers en combi-magnetron. Buiten is er een koelkast en staat de barbecue klaar om in gebruik te nemen.

alle faciliteiten van penthouse fiji

    5 Slaapkamers

  Verblijf voor 8-10 gasten

  Overal goede Wifi

  Wasmachine

  Fantastisch zeezicht

  4 Badkamers

   Airco in alle slaapkamers

  Magnapool

  Yetstream

  Palapa zwembadbar

  Vaatwassers

   Smart TV's

  Fitnessruimte

   Amerikaanse koelkast 

  Whirlpool

  Strijkfaciliteiten

  Binnen en buitentoiletten

  Wasdroger

  Nespresso