ontspannen genieten in penthouse 1 van villa wayaka

Kenmerkend aan dit penthouse aan de linkerzijde van de villa is de infinity magnapool. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over de Jan Thiel Baai. Ook als de rest van de villa bezet is met andere gasten, kunt u binnen en buiten rekenen op voldoende privacy. Of u nu relaxt op uw loungebed op het pooldeck of zich terugtrekt op het balkon aan de achterzijde van Villa Wayaka.

V5 links

wonen

Het penthouse telt een ruime living met kookeiland en grote tafel met stoelen die grenst aan het pooldeck. U vindt er  3 slaapkamers met airco en walk in closets, ieder voorzien van een eigen badkamer. Er is een aparte wasgelegenheid met wasmachine en strijkfaciliteiten. Overal is goede wifi. Een heerlijk verblijf voor jong en oud.

Zwembad van het penthouse

zwembad

Via de schuifpui aan de voorzijde bereikt u het pooldeck met de infinity magnapool.  De magnapool bevat geen chloor, een weldaad voor uw huid. Voor of na het zwemmen kunt u gebruik maken van de buitendouche. En natuurlijk is er gedacht aan meer dan voldoende loungebedden.

keuken

Het penthouse is uitgerust met een luxe kookeiland met een Amerikaanse koelkast met ice-dispenser,  klimaatkast, een Nespresso apparaat, vaatwasser en combimagnetron. Buiten staat de barbecue klaar om in gebruik te nemen.

alle faciliteiten van wayaka penthouse 1 

    3 Slaapkamers

  3 Badkamers

  Verblijf voor 6 gasten

   Airco in alle slaapkamers

  Magnesium zwembad

  Whirlpools

  Buitendouche

  Fantastisch zeezicht

  Strijkfaciliteiten

Nespresso apparaat   Nespresso

   Amerikaanse koelkast 

   Smart TV’s

  Wasmachine

  Vaatwasser

   Overal goede Wifi

een impressie