ontspannen genieten in penthouse 2 van villa wayaka

Het rechter penthouse is net als het linker penthouse van alle gemakken voorzien. U bereikt ook dit penthouse via uw eigen ingang. Vanaf het pooldeck met magnapool heeft u een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. Het penthouse is ruim en luxueus opgezet en biedt u zowel binnen als buiten alle mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Wilt u graag wat meer actie? Dan kunt u zwemmen of snorkelen in de zee of trainen in uw eigen fitnessruimte op de begane grond.

V5 rechts

wonen

Dit penthouse beschikt over een ruime living met comfortabele zithoek, een luxueus kookeiland en een heerlijke leeftafel om de krant te lezen of te dineren. U vindt er 3 slaapkamers met airco en walk in closets, waarvan 2 met een eigen badkamer. Er is een aparte wasgelegenheid met wasmachine en strijkfaciliteiten. Binnen en buiten is goede wifi.

V5 rechts

zwembad

Via de schuifpui loopt u naar het pooldeck met de magnapool met whirlpool. Hier kunt u ontspannen met bubbels en massagestromen. Kenmerkend aan de magnapool is dat deze geen chloor bevat. Een verademing voor uw huid en ogen. Het zwembad is ’s avonds prachtig verlicht. 

keuken

Het penthouse is uitgerust met een luxe keuken met kookeiland, een Quooker, Amerikaanse koelkast met icedispenser, klimaatkast, Nespresso apparaat, vaatwasser en combimagnetron. Buiten staat de barbecue al voor u klaar.

alle faciliteiten van wayaka penthouse 2

    3 Slaapkamers

   2 Badkamers

  Verblijf voor 6 gasten

   Airco in alle slaapkamers

  Magnesium zwembad

  Whirlpools

  Buiten douche

  Fantastisch zeezicht

  Strijkfaciliteiten

Nespresso apparaat   Nespresso

   Amerikaanse koelkast 

  Goede Wifi overal

   Wasmachine

  Vaatwasser

   Fitnessruimte

   Smart TV’s

een impressie