praktische informatie

vervoer

Wilt u graag van en naar het vliegveld worden gebracht. Of wilt u graag over een eigen auto beschikken tijdens uw verblijf. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken dit voor u in orde.

eten & drinken

Op loopafstand van de villa bevindt zich een supermarkt waar u uw boodschappen kunt doen. Aan de Jan Thiel baai zitten ook veel leuke restaurantjes. Wilt u liever een privé kok? Daarvoor zijn er zeker mogelijkheden. Laat het ons weten!

oppas

Wilt u graag een paar uurtjes even zonder uw kinderen op pad? Desgewenst kunnen wij een vertrouwde oppas voor u regelen.

zon & schaduw

We hebben ieder pooldeck zo ingericht, dat u voldoende keuze hebt tussen zon- en schaduwplekken. De rieten afdaken bieden u de kans zich even terug te trekken uit de zon buiten. En natuurlijk zijn er ook momenten dat er sowieso even schaduw is.

schoonmaak

Bij een verblijf van minimaal 7 nachten zal er een verplichte tussenschoonmaak plaatsvinden. En kunt u rekenen op schoon beddengoed en een schoon handdoekenpakket. Desgewenst kunnen wij de villa ook vaker voor u schoonmaken.

wassen & drogen

In alle penthouses en grote appartementen zijn wasmachines aanwezig. De penthouses van Villa Aloë en Villa Fiji beschikken ook over een droger. Beschikt uw wooneenheid niet over een aparte droger? Geen nood, door het klimaat droogt de was snel. 

tv/wifi

Iedere wooneenheid beschikt over een eigen smart TV, bovendien beschikt elke accommodatie over een eigen Google Chromecast.  Binnen en buiten beschikt u over goede wifi.

fitnessruimte

De fitnessruimte – met airco – is uitgerust met o.a. dumbbells in diverse soorten en gewichten en cardiotoestellen om uw conditie op peil te houden. 

privacy & veiligheid

Iedere villa bestaat uit drie wooneenheden, die u desgewenst ook los kunt huren. Iedere wooneenheid is voorzien van dubbele muren en een eigen ingang. Wie de hele villa huurt, kan via de diverse tussendeuren en -poorten eenvoudig bij elkaar binnenlopen. Toch blijft privacy het sleutelwoord. Bovendien is iedere wooneenheid voorzien van een eigen alarminstallatie. Wel zo veilig.

zwembaden

Al onze magnapools hebben de mogelijkheid om te verwarmen. Tevens beschikken alle magnapools over yets. De grote magnapool heeft daarnaast ook een zwemgedeelte met yetstream. Magnesium ontspant de spieren, ontgift het lichaam en verlaagt stress en pijn. Een weldaad voor uw huid. Vooral mensen met (chronische) zenuwaandoeningen en spierproblemen hebben hier veel baat bij. En zwemmers hebben geen last van rode ogen, ademhalingsproblemen en chloorlucht.